Meny

Sammen med kunden setter vi sammen en passende meny, under ser du bare eksempler på hva vi kan levere.

Tidligere har vi blant annet servert:

  • Tapas
  • Koldtbord
  • 1-2-3 retter(s)
  • Gryter
  • Lunsj/møtemat

Vi kan leverer til alle arrangementer som: Barnedåp, konfirmasjon, bryllup, minnestund, eller bare en fest !
Alle leveringer minimum 10 personer.

Er det noe du savner? Ta kontakt med oss i dag, sammen med DEG finner vi en løsning !

Gryter og snitter

Gryter

  • Kyllinggryte med ris og salat kr 160,- pr pers.
  • Oksegryte med ris og salat kr 180,- pr pers.
  • Gryte av hjort med potetstappe m/søtpotet, rosenkål, gulrot, sopp, bacon, løk, tyttebær og flatbrød kr 205,- pr, pers.

Snitter

  • Varm karbonade m/løk
  • Laks/eggerøre
  • Roastbeef
  • Reker
  • Brie
  • Gulost
  • Skinke.

Alle våre snitter er meget pent pyntet.

Pris kr 35 pr stk.

Overtidsmat

  • Mandag: Hjemmelagde medisterkaker, poteter, surkål, brun saus
  • Tirsdag: Dagens fisk, spør hver tirsdag
  • Onsdag: Kyllinglår, ris og salat med dressing,
  • Torsdag: Hjemmelagde karbonader, stekte poteter, grønnsaker og fløtesaus.
  • Salater alle dager, Ost/skinke, reker, kylling, alle med brød, smør og dressing.
  • Salater kr 115,-

Dagens middag kr 150,- eks mva pr pers

Dette må bestilles før kl 13 hver dag.

Forslag til tapas

Bilde av tapas

Varmt/lunt

 

  • Hete Spanske kjøttboller i grov tomatsaus
  • Thai marinerte scampi på en seng av salat
  • Peanøtt marinerte kyllingspyd m/sataydipp
  • Saltbakte småpoteter m/grovt salt og timian
  • Nuddelsalat m/ kylling
  • Hjemmelagde vårruller med dipp

 

Kaldt

 

  • Dadler fylt med blåmuggost
  • Tortillalefse fylt med hjemmelaget skagenrøre og laks
  • Crostini med brie og kirsebær
  • Serranoskinke og Chorizopølser

 

Tilbehør

 

  • Fruktfat
  • Aioli
  • Focaccia og smør

 

Pris for dette forslaget er kun kr 345,- pr pers

Du kan også komme med egne forslag, så kan vi sette sammen det du måtte ønske.

Forslag til koldtbord

koldtbord

  • Hjemmelagde karbonader (varme)
  • Marinerte kyllingklubber (varme)
  • Dampet laksefilet pyntet med reker og majones
  • Røkelaks og eggerøre
  • Roastbeef med løk og remulade
  • Skiver brystfilet av kalkun og Waldorfsalat
  • Spekeskinke, spekepølse,  og fenalår
  • Ostefat pyntet med druer og paprika

 

Tilbehør

 

  • Hjemmelaget potetsalat
  • Frisk salat og dressing
  • Seterrømme
  • Grovbrød-lyst brød- flatbrød
  • Smør

 

Alt dette for kr 325,- pr pers.

Vi er åpne for forslag, ta kontakt med oss så blir vi nok enige.

Ta kontakt i dag!

  • Tlf. 915 49 355 / 900 71 870
  • E-post. gjovik.catering@live.no