Sammen med kunden setter vi sammen en passende meny, under ser du bare eksempler på hva vi kan levere.
Tidligere har vi blant annet servert:
- Tapas
- Koldtbord
- 1-2-3 retter(s)
- Gryter
- Lunsj/møtemat
Vi kan leverer til alle arrangementer som: Barnedåp, konfirmasjon, bryllup, minnestund, eller bare en fest !
Alle leveringer minimum 10 personer.
Er det noe du savner? Ta kontakt med oss i dag, sammen med DEG finner vi en løsning !
Alle våre priser er eks mva.
Snitter
Snitter
- Varm karbonade m/løk
- Laks/eggerøre
- Roastbeef
- Reker
- Brie
- Gulost
- Skinke.
- Kokt egg og tomat
Alle våre snitter er meget pent pyntet.
Pris kr 40 pr stk.
Overtidsmat
- Mandag: Hjemmelagde medisterkaker, poteter, surkål, brun saus
- Tirsdag: Dagens fisk / Lapskaus, spør hver tirsdag
- Onsdag: Hjemmelagde karbonader, poteter, grønnsaker og fløtesaus.
- Torsdag: Kyllinglår, ris og salat med dressing,
- Salater alle dager, Ost/skinke, reker, kylling, alle med brød, smør og dressing.
- Salater kr 120,-
- Baguetter kr 85,-
Dagens middag kr 160,- pr pers
Dette må bestilles før kl 13 hver dag.
Gryter
Gryter
- Kjøttsuppe 99,- pr pers
- Kyllinggryte med ris og salat kr 175,- pr pers.
- Oksegryte av okse ytrefilet med ris og salat kr 195,- pr pers.
- Gryte av hjort med potetstappe m/søtpotet, rosenkål, gulrot, sopp, bacon, løk, tyttebær og flatbrød kr 225,- pr, pers.
Spekemat
Spekematbuffet med alt tilbehør kr 250,- per pers.
Tillegg rømmegrøt kr 75,- per pers.
Forslag til tapas
Varmt/lunt
- Hete Spanske kjøttboller i grov tomatsaus
- Thai marinerte scampi på en seng av salat
- Peanøtt marinerte kyllingspyd m/sataydipp
- Saltbakte småpoteter m/grovt salt og timian
- Nuddelsalat m/ kylling
- Hjemmelagde vårruller med dipp
Kaldt
- Dadler fylt med blåmuggost
- Tortillalefse fylt med hjemmelaget skagenrøre og laks
- Crostini med brie og kirsebær
- Serranoskinke og Chorizopølser
Tilbehør
- Fruktfat
- Aioli
- Focaccia og smør
Pris for dette forslaget er kun kr 375,- pr pers
Du kan også komme med egne forslag, så kan vi sette sammen det du måtte ønske.
Forslag til koldtbord
- Hjemmelagde karbonader (varme)
- Marinerte kyllingklubber (varme)
- Dampet laksefilet pyntet med reker og majones
- Røkelaks og eggerøre
- Roastbeef med løk og remulade
- Skiver brystfilet av kalkun og Waldorfsalat
- Spekeskinke og spekepølse
- Ostefat pyntet med druer og paprika
Tilbehør
- Hjemmelaget potetsalat
- Frisk salat og dressing
- Rømme
- Grovbrød-lyst brød- flatbrød
- Smør
- Kjeks
Alt dette for kr 350,- pr pers.
Vi er åpne for forslag, ta kontakt med oss så blir vi nok enige.
Weekendfat
For under 10 personer, hentes
- Karbonader
- Laks med eggerøre
- Roastbiff
- Spekemat
- Oster
- Brød
- Flatbrød
- Kjeks
- Smør
Ta kontakt i dag!
-
- Tlf. 915 49 355 / 900 71 870
- E-post. gjovik.catering@live.no